Träning med Emelie

Det har varit ont om träning i veckan. Men idag så träffade vi Emelie för träning. Izza jobbade riktigt fint idag faktiskt! :D Körde inte så mycket eftersom det är dags för MH imorn, vill inte köra slut på henne helt inför det. :) Även Sting fick träna litegranna. :)
 
Izza fick köra detta:
Fritt följ
Känns som att polletten börjar trilla neråt! Nu ska vi gå ur våran fyrkant och jobba med längre sträckor rakt och variera lite. :) Men ibland gå tillbaka till fyrkanten. Framåt går det i alla fall! :)
 
Target
Länge sen vi körde den, tänkte jag skulle kört rutan idag lite också, men tyckte det var lite för ofokuserat mot targeten så vi körde bara den idag.
 
Ställande  u. gång
Har valt att skippa hopp-stå och kör istället på "vanligt" stopp där jag då haft godis i handen och backat. Och sen sagt stanna samtidigt som hon fått en stopprörelse och godis i munnen. Men idag tog vi bort godiset och även handen nere och höll den uppe i brösthöjd. Sa stanna och tog då en godis till henne direkt/samtidigt. Efter några gånger sa Emelie att vi skulle testa bara med ord. Och se där, det fixade Izza super! :D Fiiint stopp! Vi är på g!!
 
Sen fick hon leka lite och testa kampa med bitstock - noo problema! Såååå kul hälsar Izza, som inte fått ha lek som belöning så mycket i lydnaden då hon stissat upp sig alldeles för mycket. :)
 
Sting fick köra det här:
Rutan
Faktiskt hyffsat bra fart ut tycker jag. Första gången belönade jag utan stanna kommando och istället för att hon sprang hela vägen ut, var ju inte direkt igår hon körde rutan! :) Sen fick hon stanna och lägga sig också. Däremot tycker hon att ligg ska uteslutas ur momentet, speciellt om det sker på hård asfalt. Haha! Gulle <3 Men till slut la hon sig, sista gången faktiskt direkt på kommandot!
 
Inkallning
Körde bara raka släta idag då hon tappat lite fart då hon väntar på ställandet. ;) Och tempot fick vi upp! Duktig tjej!
 
Sen lite freestylemoves bara utan krav och godiiis. :) Hon tyckte nog om att få vara med och träna lite. Fina tjejen!
 
Allt för idag! :)
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0