Sov så gott Sting

Tack för allt du gett och tack för alla fina stunder både hemma, på träningsplan och på tävlingsbanor runt om i Sverige! <3 Vi har lärt oss massor tillsammans och du har varit den bästa hunden man kunnat få som första tävlingshund då du hängde med på allt vi provade med glädje. Kanske inte skyhöga resultat, men vad gör det i det hela egentligen? Ingenting! Vi hade roligt!
Vi lyckades ändå tävla i klass 3 i agilityklass, hoppklass och lydnad. Vi hann tävla oss till mästarklassdiplom i rallylydnaden. Vi lyckades tävla oss till diplom i både heelwork to music och freestyle klass 1 samt debutera htm2. Din meritlista är ändå ganska lång och det roligaste av allt är att den täcker flera grenar där briarder sällan ses. Bästa underbara hunden! <3
 
Nu slipper du den jäkla cancern, men som du kämpat! Vi besegrade den en gång, men när den kom tillbaka var det med extra styrka och tyvärr fick vi se oss besegrade. Men du var en kämpe genom det hela och glad hela vägen in i det sista! Nu slipper du också alla fyrverkerier som snart kommer köras igång.
 
Du med din stora personlighet i den lilla kroppen kommer vara enormt saknad. Men jag vet att du mår bra nu. <3 Du kommer alltid finnas med oss.
 
LP1 LP2 FD1 HTM1 RLD N RLD F RLD A RLD M
Don Fido's Soulsting
2005-11-22 - 2014-11-13
 
 

RSS 2.0