Sting 8 år

I fredags, den 22 november var det Stings 8:onde födelsedag! Har inte hunnit blogga alls nu sista tiden. Men hon måste ju få ett eget inlägg i alla fall!
 
Jag är så glad att vi fick fira hennes födelsedag och jag hoppas så att vi även får fira henne nästa år. Men det är inget jag tar för givet, vem vet om jag får ta det jobbiga beslutet under nästa år eller om det dröjer längre. Om ca 2,5 vecka (12/12 för att vara exakt) ska vi tillbaka till Ultuna och onkologen för en utvärdering av behandlingen. Enligt pappret jag fick avbryter man behandlingen om hunden är kliniskt frisk vid utvärderingen. Hittills har Sting svarat väldigt bra på behandlingarna och vid dom sista besöken har dom sagt att det är 0% tillväxt på cancercellerna! Känns väldigt bra att hon i alla fall svarat på behandlingen och under tiden varit så pass pigg som hon ändå varit! Så ska bli ett spännande återbesök, och jag hoppas så att hon är tillräckligt bra och fortsätter vara det länge till! Hon är nu utan mediciner (förutom det som är kvar i kroppen då såklart).
 
Hon är lika knasig som vanligt, bara utseendet som ändrats, hon har numera inte någon päls alls förutom lite på huvudet. Så för att inte bli alldeles för kall har hon nu en fin pyjamas på sig inne, vilket hon verkar trivas i. <3 Men man märker att hon numera är gladare vid sol än vid regn. Visserligen har hon väl alltid varit en soldyrkare, men hon har ju varit lika pigg ute trots regn. Nu är hon inte alls lika sugen på att vara ute i regn som tidigare. Inte konstigt heller då det knappast är speciellt mysigt att vara utan pälsen nu.
 
Har inte så mycket nya bilder på henne just nu (några ligger på telefonen), så slänger med en bebisbild på henne. <3 Lika busig i blicken då som nu.
 

Tjingeling! <3
 
 

Izza 10mån! *liten bildbomd*

Idag fyller vilddjuret 10mån! Nu får hon vara med på lydnadstävlingar... men det dröjer nog länge till. Det är massor kvar, och det gör inget.. Hon blir ju 10mån nu i det tråkigaste vädret och hon är inte mogen att komma ut på tävlingsbanorna än. Hon är alldeles för sprallig. Vi jobbar på och hoppas att vi någon gång kommer ut... Nu tänker jag slänga ut en massa bilder här på hennes uppväxt hittills. <3 Tiden har gått alldeles för fort! Snart är det dags för MH och röntgen... huuuh så läskigt!
 
Tänk att hon varit såhär liten! Nu har hon växt om Sting.
 
Galen och kampglad, det är hon fortfarande! Fick en ny kampleksak idag och den fick mer än godkänt!
 
En ganska så normal vilobild, hon har knasigare sätt att sova på... ;)
 
Fullkomligen lyser bus i ögonen på henne! Och hon är ännu full med bus!
 
Utställningskarriären började strålande och fler bra resultat blev det under året! :) BIS-placerad på flertalet SBK-utställningar! Men vi kämpar med att kunna uppföra sig i ringen, för hon tror att snabbast vinner. ;)
 
Som sagt, en lite mera udda sovstil. Men också en favorit - att ligga på rygg.
 
Att bada var kul! Något vi tyvärr inte gjorde jättemycket under sommaren, men någon gång till hann vi med och det var lika kul då och hon till och med simmade då!
 
Ibland ligger hon som sagt var lite knasigt. Här har det även börjat komma lite mera lugg. På bilden är hon ca 6,5mån.

I slutet på augusti åkte vi tillsammans med Emelie, Ernie och Chili till Gotland. Underbart! Här är en fin bild på hundgänget efter bad. Något man märkt på Izza är att när man ska ta kort på henne sittandes så lutar hon oftast.. Hahaha!

Som sagt, lutande Izza...

Hon är ju bara för himla söt! <3
 
Favorit-Apan! Får man inte pipa och rusa runt med den på morgonen funkar den lika bra att vila huvudet på. <3
 
Med den bilden säger vi god natt! :)
 

RSS 2.0