Säljes!

Nu har jag kollat igenom häst - och hundprylar och hittat lite som jag tänkte försöka sälja. :) Allt är såklart i bra skick!
 
Ev. porto står du som köpare för.
Priserna är förslag, kom med annat pris om du är intresserad så får vi se. :)
Min mail är: [email protected]
 
 
Hör av er om ni är intresserade av något!
Tjingeling!

Bildbomb Camilla & Kadrilj

Igår em åkte jag ut och fotade Camilla med fina Kadrilj. :) Såå fint väder! Tyvärr så började solen gå ner, det gick fort! Så vissa bilder är det inte lika fint solljus på.
 
Låter bilderna tala för sig själva, har fixat mer på vissa bilder än andra. :) Enjoy!
 
 
Med den lipningen säger jag tjingeling!

Två filmer

Nu har jag fixat filmer från hoppträningen med Damien i lördags och hoppklassloppet med Guiness också från i lördags. :)
 
Hoppträning:
 
 
Hoppklass 1 Guiness:
 
 
Kan också flika in att jag är trött på att vara sjuk... tror även Sting tycker livet är allmänt trist just nu när vi inte kan gå några längre promenader. Och eftersom hon behandlades i tisdags ska hon ta det lugnt några dagar efter det. Så typiskt. Men det var allt för denna gång. ;) 
 
Tjingeling!

Länge seen

Ojoj vad länge sen det var jag skrev här nu. Har hänt en hel del.
 
Jag och Sting var iväg förförra veckan och tränade för Niina Svartberg, gick riktigt riktigt bra! Många småtips som vi ska jobba på. Det här var på onsdagen, på torsdag kväll var vi till Väsbyhallen en timme på kvällen för att träna lite lydnad. Sting kändes lite trött, så blev korta pass och en del vila. På lördagen var det Kungsörhallen som var på tur att träna i. Då kändes hon ganska så trött i kroppen. Så vi tränade tyvärr inte speciellt mycket. :/
 
Hon fick vila några dagar och vi tränade först i fredags igen. Då tillsammans med Jessica och Triss nere på konstgräset vid Bålsta centrum. Kändes lyxigt! :D Tränade bara korta stunder och la in vila, men hon kändes bättre! Den största skillnaden jag hittills märkt i träningen efter behandlingarna är att hon galopperar in med metallapporten nu! :D Det känns som att det bara måste ha något med smärtan att göra att hon inte gjort det tidigare eftersom jag peppat henne, sprungit och hon har bara travat fortare. Nu väntar jag på henne och när hon själv börjar galoppera kan jag berömma henne, men att hon ens börjar själv är en STOR sak! :D underbart roligt!
 
Imorn är det dags för ett nytt besök hos kiropraktorn för Sting. Då är det 3 veckor sen sist. Får se vad hon säger då. Tyvärr han vi inte kört någon pilatesboll. Har inte blivit av bara. Sen kommer jag inte ha råd med en sån hon skulle behövt just nu... Får se om jag någongång får råd. Men vi kör massage varje kväll och det älskar hon! :)
 
Jag och Damien var och tränade för Lotta Sjöberg (fd Schultz) i söndags. Riktigt jobbig övning tyckte Damien, galopp i serpentiner med hinder på medellinjen. ;) Han har ju lite svårt för galoppen fortfarande och att då svänga så pass tajt som det ändå blev var jobbigt. Men han kämpade på. :) Så duktig så!
 
Något annat som också hänt var att jag och Guiness var och tävlade i lördags fm! Officiell agility - och hoppklass 1. Hoppklassen var först ut och banan kändes bra. Det gick riiiiktigt bra! Tyvärr en onödig vägran när jag missbedömde att en tunnel var liiiite böjd så han kom ut snett och missade långhoppet. Men himla bra flyt och jag är riktigt nöjd! Tyvärr hade han inte många hjärnceller kvar till agilityklassen så där bröt vi när han inte utförde A-hindret på rätt sätt. Vill inte låta honom komma undan nu i början faktiskt. Tänker vara noga att han faktiskt ska ner! Tyvärr har vi ju inget A-hinder med till ridhuset så vi får lägga krut på det när vi är tillbaka på klubben.
 
Nu ska jag ta och fixa bilder och mäta hundsaker jag tänkt lägga ut till salu. Har rensat och städat idag och flera grejor behöver jag inte ha kvar. Kommer antingen ut ett blogginlägg senare idag om det, alternativt imorn. Får se vad jag orkar och hinner. Kanske till och med blir på onsdag. Som sagt, får se vad tiden räcker till. Har även åkt på förkylning så är trött. :/
 
Tjingeling!

Lydnadsträning med Sting

Wiho! Kom iväg och tränade lydnad med Sting idag! På onsdag ska vi träna för Niina Svartberg, så det kan ju vara bra att vi gjort någonting innan i alla fall och kanske har lite koll på var vi står och vad vi vill ha mer hjälp med...
 
Överlag är jag nöjd, men Sting blev trött fort, även om hon fortsatte ändå - duuktig tjej!. Märks att vi inte tränat så mycket senaste tiden, uthålligheten har helt klart blivit sämre. Men så är det ju efter en paus. :) Vi gjorde ändå en hel del idag:
 
Fritt följ: Så duktig! Lite knöggligt underlag (gräsmatta, inte speciellt isigt). Dock en hel del sneda sättanden. Så det tror jag att vi ska ta och få hjälp med hur vi ska åtgärda på bästa sätt. :)
Sättande u. gång + Zätat: Själva skiftena inga problem. Förutom att hon satte sig varje gång jag sa ligg... mutter! Men det känns som att hon stannar bra. Hon rider sig dock lite när jag går bakom. Där skulle jag vilja ha mer riktat framåt. Speciellt på ligget så ligger hon "platt" men viker sen ner rumpan då - vilket inte lär bara bra.
Inkallning m. ställande + läggande: Gjorde först en med ställande bara, och belönade det. För det var såååå fint! Sen en inkallning från ligg med både stå och ligg. Så fint det med! :) Faktiskt bra ligg ändå tycker jag :D
Rutan: Förvirrad hund... Var på väg mot träningskorgen istället som var typ 15m till höger om rutan. Tyckte inte att hon hade det där drivet till rutan idag. Men det är inget jag lägger någon större vikt på faktiskt. Det kommer nog tillbaka snart när vi kommer igång igen. :)
Trä apport: (hade inget hopp), men så fint! Inget tugg öht! :D
Metallapport: Metallapporten försvann lite i underlaget. Men när hon hittade den så gick det bra. Kämpade inte så mycket med ingången idag utan belönade upp farten istället. Blev faktiskt galopp flera ggr idag! :D
Vittring: Gosh, det här var lääänge sen vi gjorde. Totalt glömt bort momentet i princip... Lite tugg, men inte så farligt. Faktiskt galopp in! Bra ingång. :) Bra letande också. Hade inte hållit i pinnen så länge.
Fjärren: Braaa skiften när jag var nära, men inte på lång avstånd. Men som jag sagt, vi har inte tränat så mycket... Bara lägga mera tid på det. För det känns som att skiftena börjar sitta bättre i alla fall! :D
 
Sen gjorde vi även lite konskick, och det gick helt ok tycker jag! :)  En annan grej jag "glömt bort" det är ju gruppmomenten... dom har vi inte gjort den senaste tävlinge... = 2 månader sen. Haha! Jag som skulle träna elitens sitt i grupp, dvs dold förare 2min. Haha!
 
Okej, så det vi ska göra på onsdag framför allt är då:
- Få hjälp med sneda sättanden, hur vi ska få till det.
- Zätat - få henne att ligga still!
 
Borde ju ha mer som jag vill ha hjälp med... guuh! Känns som lyxproblem ju! Något mer måste ju finnas att jobba på! Vi ska även på en träningshelg för Mona Karlsson sista helgen i februari. Men något kommer jag säkert på... ;) hahah! Om inte annat kanske dom kan ha något bra tips på hur vi får upp farten eller något sånt bara på vissa moment. Egentligen kan hon ju liksom allt... det känns som att det bara är på tävling som vi missar på något.
 
Det var nog allt för tillfället...
Tjingeling!

RSS 2.0