Gårdagens och dagens träning & nya bilder på Sting

Så var ännu en vecka snart slut igen... Under veckan har vi inte gjort så mycket. Småträning bara, mest inne. En del på hakan i backen. Börjar få in kommando nu och har valt att använda "plats" då det inte används någon annanstans. :) Jag tror nog att det vore bra för Izza att ha det på platsliggningen då hon har en uppgift hela tiden då... Tar ju dock emot då det tar sån tid att få stabilt. ;)
 
Igår var vi och tränade på klubben. Körde först agility med Guiness, det gick bra! :) Sen fick Izza köra några ggr på en hopptekniksövning. 5 hinder på rad som det blir studs mellan. Hon har testat tidigare men det var ett tag sen nu. Och då tycker hon att man kan ju ta dom två sista i ett språng liksom. ;) Men igår tog hon varje hinder för sig! Duktig tjej!
Hon fick även springa genom tunneln lite, tränade på att komma ur olika vinklar och kunna skicka henne på, samt kalla in henne. Inga problem - tunneln är sååå rolig!
Sen testade vi även några rallylydnadsskyltar och det var vääääldigt spännande! Haha! Dom skulle inspekteras noggrant. ;) Så inför en ev debut får vi nog allt träna lite mera. Haha!
 
Idag var det träning med bruksgruppen på klubben. Först skott. Fyra stycken för dom som låg platsliggning och sen var det två som körde budföring med skott, så totalt 8 skott kördes. Hon tittade lite bara men inte berörd utan hela tiden full fart. Haha! Så skönt att hon inte reagerar negativt. Vi ska fortsätta träna förhoppningsvis en gång i veckan så småningom när onsdagsskotträningen drar igång på klubben. :) Så hon är redo inför MH i vår! Sen körde vi en del olika grejor...
 
Budföring:
Vi körde vidare på dom korta skicken där hon får godis vid mottagarens sida och jag går och hämtar henne. Vi körde tre skick per pass och det blev tre pass med tre olika människor. Perfekt! Och hon var jätteduktig! Börjar förstå mer och mer syftet med ordet "marsch". :)
 
Fritt följ:
Vi fortsätter traggla och traggla. Kör där hon kan ha stöd av något på sidan så hon inte flyter ut så mycket, och det hjälper henne väldigt mycket just nu. Fortsatte även framåt efter att stödet på sidan tog slut och hon fortsatte gå fint! Så bara att fortsätta! :)
 
Hopp över hinder:
Både klass 1 och 2 hoppet körde vi. Har dock svårt för att sitta kvar och vänta när jag går iväg... Mer stadgeträning! Och i klass 2-hoppet tycker hon att det är ju onödigt att sätta sig, man kan väl bara vända och komma direkt? ;) Men börjar helt klart gå åt rätt håll med bägge.
 
Apportering:
Körde några ggr med att kasta och belöna att hon satt kvar, inget tjuvande idag! En gång fick hon hämta, fiint gripande och bra fart in, belönade med boll en bit innan mig. Kanon! :)
 
Och mellan allt tränade vi på att bara göra ingenting. Det som är absolut tråkigast enligt Izza! Men coolade ner sig mer och mera. Duktig! Överlag mycket duktig idag tycker jag och det börjar ändå kännas som att vi kanske är på rätt väg... :)
 
Avslutar med att visa två nya bilder på Sting hur hon ser ut nu. :) Börjar komma en hel del päls nu faktiskt! :D <3
 
 

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0