Gårdagens tävling

Lika tidig uppstigning igår morse för att åka till Sundbyholms travbana för ytterligare en lydnadstävling. Tänkte när det ändå var betalt och så kunde vi ju lika gärna åka och testa konceptet två tävlingsdagar efter varandra inför U-SM. Det var väldigt kvavt ute, så på något sätt blev det ju nästan varmare än i lördags även om temperaturen i sig inte låg lika högt.
 
Izza jobbade på bra! Några småmissar men inga stora. Men saker som vi verkligen ska jobba på fram till U-SM!
Betygen:
 
Platsliggning 7,5 Extra kommando nedläggning, orolig / Jaha, så var vi tillbaka där med att inte lyssna första gången, oron var mycket pga hunden bredvid gick upp och hon blev osäker på om hon skulle ligga kvar eller inte. Men jag är glad att hon höll sig kvar! :D
Tandvisning 10
Linförighet 9 Studsigt, hoppar mot föraren / Gick så mycket bättre än lördagens! Övergången mellan språng till vanlig marsch måste vi träna på då hon studsar till då!
Läggande 9 Lite segt. Rullar över på sidan / Låg rakt tills jag kom tillbaka då hon vek ner till ena sidan.
Inkallning 9 Sent avslut / Hon hoppade inte på mig! Men då stod hon istället en stund.
Ställande 7,5 Tar steg efter stopp, orolig i position / Hon hade tydligen stannat bra, men sen börjat gå igen. Onödigt! Men bra att hon kom på sig själv i alla fall. Sen vred hon sig när jag kom tillbaka.
Apportering 5 Tugg, släpper / Satt kvar i alla fall. ;)
Hoppet 8 Sitter ej / Satt kvar i starten i alla fall.
Helhet 10 Glatt och trevligt!
Totalt 165,5p, 1a pris, 2a plac! :)
 
Jättenöjd att hon höll två dagar! Tidiga morgnar dessutom! :) Känns dessutom som att vi verkligen hittat varandra mer och mer! Nu har vi gjort tre första pris i rad! Kul! Är så nöjd över min lilla Rääzer! <3 Nu siktar vi mot U-SM om två veckor och sen är det fullt ös mot klass 2!
 
Nu dags att rasta hundarna och åka till jobbet. Slut på semestern. :)
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0