Agilitytävling med Guiness

Då var det dags att igen få stå på startlinjen med Guiness! Riktigt taggade idag för att kämpa på och kunna plocka sista hoppinnen så vi nästa helg kan få starta hoppklass 2! Idag var det en agilityklass och två hoppklasser och jag är så himla himla nöjd med honom!
 
Agilityklassen
5 fel då han flög gungan. Men han var långt ifrån den enda som gjorde det, så vet inte vad som var så annorlunda med den. Vi hade snabbaste tiden men vad gör det när domaren plockat upp handen och visat en femma... En 8e plats fick vi nöja oss med, men vi fick pris ändå. :)
 
Hoppklass A
Snabb bana, och tyvärr tog jag upp handen liite för tidigt på ett ställe och han blev störd och rev. Attans! Här hade vi näst snabbaste tiden så hade räckt bra det också. Men jaja, ladda om till sista hoppklassen där det då gällde, uppflytt eller inte.
 
Hoppklass B
Lite klurig linje mellan hinder 5-8. Den var rak fast ändå inte, gick man på ena sidan fanns risken att dom skulle springa in i tunneln istället (något många hundar gjorde!) och valde man den andra men sprang för fort kunde man dra hunden fel. Men vi lyckades lösa den riktigt bra och kom faktiskt i mål med 0 fel! :D Det räckte också till en vinst! :D Så nu är han uppflyttad till hoppklass 2! Så himla kul!
 
Ska skicka iväg mail nu till Strängnäs och Katrineholm där vi ska tävla kommande helger och meddela uppflyttet. För jag väljer att plocka upp honom direkt. Vill ha lite mera klurigheter, klass 1 är ganska tråkigt när saker och ting börjar sitta. Nu måste vi bara få till kontaktfälten ordentligt så att vi även plockar lite agilitypinnar (har inga alls), vi är ju så nära! :D
 
Här är en film från alla loppen:
 
 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0