Valpmys & utställning i norr

Här är det dött... måste bli bättre på att blogga helt enkelt!
Blir en snabblogg så jag hinner slappa lite i soffan innan det är dags att sova.
 
I torsdags efter jobbet åkte jag och Izza upp till Örnsköldsvik (en resa på ca 5,5-6h). Där vi skulle bo hos Izzas uppfödare Therese och så skulle Izza ställas ut. :) Resan gick bra både upp och ner. Vi kom alltså hem idag, bara för någon timme sen. Så skönt med en långhelg och massa valpmys. Hittade en favvis bland dom 8 sötnosarna. Men här blir det tyvärr ingen valp än på ett tag. :/
 
Utställningen gick helt ok. Dock inte nöjd med hennes beteende i ringen. Hon bara drog på, trots att vi tränade på fredagen och det gick så bra att springa. Bara träna mer helt enkelt. Det var debuten i juniorklass och domaren gav henne Very Good med den här kritiken:
"Lagom stor men ännu i utveckling, speciellt i bröstdjup och längd. Ställs något slank. Bra päls för sin unga ålder. Något framskjuten skuldra annars bra vinklad. Ska få stabilare mellanhand. Full av energi. Något ostabila rörelser."
 
Lite smal är hon, men hellre det än för tjock i hennes ålder med tanke på höfter och leder. Men lite mer ska hon få gå upp. :) Och ostabila rörelser blir ju i och med att hon flänger iväg. ;) Blir träna träna träna!
 
Jag orkar inte kolla igenom alla bilder nu, men ni får en bild med här ifrån rastplatsen vi stannade till på idag på väg hem. :) Fler fina bilder därifrån blev det, urmysigt med vattnet precis där och en lång brygga med räcken ut till en liten ö. :)
 
 
Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0