Utställningsdebut för Izza!

Ganska så tidigt åkte jag och Izza iväg till Nora för att ställa ut henne för första gången. I fredags blev hon 4 månader så så mycket tidigare gick inte att hitta någon lämplig utställningsdebut. Hon ska även ställas ut imorgon (inofficiell) och på söndag (officiell). :)
 
Men nu till dagen. En till briardvalp var anmäld, en tik. Hon blir 7mån under nästa vecka. Så det skiljer nästan 3 månader på dom. Tänkte att ja men då är det väl kört. Speciellt då Izza tyckte det var väldigt spännande med springande hund framför och tandlös som hon nu är. Men domaren var riktigt bra, dömde dom verkligen utefter vilken ålder dom var i! Den andra tiken var fin det var hon, men tydligen fattades det där extra som ska finnas där i den åldern för hon valde Izza som BIR! :D Jaaaa!!
 
Då var det dags för väntan för BIS-finalen. Men det gick ganska snabbt ändå. Effektiva arrangörer, plötsligt var den igång! Izza var lite dragig å så till hunden framför igen. Vi har trots allt inte hunnit med att träna jättemycket med hundar framför. Men när jag fick kontakt med henne gick det bättre. :) Och stå gjorde hon jättefint tidigare och i finalen. :)
 
Det var 6 valpar och domaren tackade inte av någon utan började dela ut bis4... bis3... och så BIS2 kom till oss!! :D Wiiie! Ganska så bra debut liksom! HP BIR BIS2 på officiell SBK utställning! :)
Kollade sen i katalogen och det visade sig att hon var yngst av alla valpar på utställningen! :D
 
Spännande att se hur det går imorgon, då är hon ensam briardvalp. Så gillar domaren henne så hon får HP blir det till final imorn också. Men då är det nog gruppfinaler först eftersom det är raser från andra grupper. Sen skulle dom ha någon speciell BIS-final, tror varje storlek fick eget BIS och sen en till BIS-final för dom som blev BIS i sina åldersgrupper. Spännande! :)
 
En ståbild med rosetterna från idag. :) Fina Izza! <3
 
 
Nu är jag ganska trött, Izza hade springrace i trädgården när vi kom hem så vet inte om hon hann vila upp sig i bilen, men nu sover hon igen. :)
 
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Gittan, Frasse & Trixxa

Stort GRATTIS !! Vad fin hon är ! Lycka till vidare !

2013-05-09 @ 20:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0