Rallylydnadstävling

Idag var det Stings tur att tävla, i rallylydnad. :) Andra starten i avancerad klass för oss. Banan kändes bra. 8ans frestelse var med, något vi inte tränat så mycket på (ehm, inget alls haha!), men den var med på en tävling förra året och då gick det bra. Idag var Sting dock lite ofokuserad och samtidigt lite busig så hon var bara tvuuungen att skutta fram och nosa på den ena bollen som låg där. Haha! Kollar man filmen ser hon faktiskt ganska gullig ut. <3
 
Som sagt, ofokuserad hund, och flera småmissar. Sen två större - dels den i 8ans frestelse som kostade oss 5 poäng bort och sen var det backa (man går till skylten och utan att stanna ska man ta tre steg tillbaka och sen vidare framåt igen), Sting satte sig ner vid första backsteget så då blev övningen fel och det är 10 poängs avdrag. Så bara 15poäng bort på dessa två övningar är ju en hel del!
 
Summan hamnade på 72 när vi var färdiga. Känslan när vi klev av planen, nej det här räcker inte. Så blev glad när det räckte och ännu gladare när jag såg att Sting såg så glad ut hela banan runt! Skärpning nu från mattes sida! Rally ska vara kul, inte stel som en pinne nästa gång!!! Tror det är därför vi får dom där missarna när jag bara tvärnitar ett stopp liksom och hon fortsätter fram. Onööödigt!
 
Här är film från idag då. Titta vad glad hon är! <3
 
 
Nu ska hon få lite massage. <3 Imorn ska Izza vänstervarva igen! Katrineholm denna gång, så blir nog sängen sen. Ska åka 7.30.
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0