Välkommen hem Izza!

I onsdags åkte jag upp till Örnsköldsvik till Therese på Kennel Eau de Luxx (http://eaudeluxx.se/) för att hinna träffa dom lite och såklart valparna. :) Igår kom mamma med bilen (efter att ha övernattat i Härnösand från torsdag) och vi åkte hemåt. Niki som ska ha systern åkte också med. Så fram till Knivsta hade systrarna sällskap av varandra bak i bilen.
 
Hade inte kunnat gå bättre på bilresan. Somnade direkt när vi rullade. Första stoppet i Sundsvall för att köpa mat till oss tvåbenta. Ut för att kissa och så in igen. Somnade direkt igen. Sen hörde vi gnäll där bak och så var dom vakna, klättrade mot lastgallret, som tur är fanns en avfart hyffsat snart och vi stannade för rastning och båda två kissade. Sen sov dom resten av resan igen. Izza gnällde lite när hon blev ensam bak i bilen när Cava (systern) åkte åt andra hållet. Men det var inte långvarigt. Hon tystnade ganska så snart och sov sen resten av resan hem.
 
Natten var lugn, trodde inte hon skulle kunna sova mycket eftersom hon sov hela resan. Men vi gick och la oss, hade handen nere hos henne tills hon somnade, och hon låg och snuttade lite på sitt gossedjur. Sen var vi ut 01.30 och 04.30 och gick sen upp vid 7.30! Så skönt! Inget busröj innan hon somnade om.
 
Idag har vi lekt massor och kampat. Även börjat med kontaktövningar och såklart inkallningar. Kommer så fort benen bär när jag ropar. Koppel ute går mycket bättre än igår! Igår var det mest bara stopp så fort något tog emot. Men idag inte alls mycket. Full rulle framåt, hoppar och skuttar. Så jag börjar koppla loss lite då och då så att hon faktiskt lyssnar även lös. Och det går också bra. :)
 
Sting har dock inte förstått vad det skulle vara för bra med att ha hem en sån där liten sak. Och hon vill inte leka med henne än. Men hon tycker det är orättvist när jag leker och busar med henne så jag måste leka med Sting också. Varför inte leka med hon som faktiskt vill leka liksom? ;) Izza är jättenyfiken på Sting och vill gärna fram, men Sting blir lite tjurig när hon blir för närgången. ;) Izza har flera gånger gjort lekinviter till Sting, såååå söööt! <3 Men Sting bara ignorerar. Hoppas det släpper snart så dom kan leka tillsammans. :)
 
 
Nu ska jag fortsätta snickra på hemsidan, håller på och rensar och gör om lite. :)
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0