Pay & Jump med Damien

Idag åkte vi iväg för en pay & jump med Damien. 70cm två gånger skulle vi hoppa. 60cm har ju gått så bra, så det känns så "fånigt" nu, men 80cm är ännu för högt då vi ju faktiskt inte hoppat jättemycket.
 
Han var så duktig så! Mindre ridhus än det på ridskolan, så några svängar till hindren blev ju lite tajtare, men med stöd från mig bara så grejjade han det galant! :) 0 fel i första starten. Sen blev han ganska trött kände jag. Så tyvärr en bom ner i andra starten, han hoppade inte upp sig ordentligt. Men jag är jättenöjd ändå!
 
Tror att tröttheten beror delvis på att våren är ju på väg, så nu ska han få lite B-vitamin extra. Men han fick ju även jobba i en kortare galopp idag än vad han brukar få göra vid hoppningen. Men det gick ju bra ändå! :) Känns lovande inför dressyrtävlingen i maj. Kanske kan vi slå rekord om han sköter sig där, och kanske för första gången kunna få ett dressyrprogram med galopp hela vägen där det ska vara galopp!
 
Såklart blev det filmat, har satt ihop bägge filmerna i ett klipp, så varsågoda! :)
 
 
En underbar dag idag, solen värmer verkligen! Ska ta och gå en promenad med Sting snart. Och kanske blir det lite träning också. :)
 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0