Gårdagens träning

Dagen började med att vi först åkte till Stockholm Södra BK för att träna med Emelie och Jaana (briardägare bägge två). Trodde vi skulle vara där ca 2 timmar... men efter 4 timmar rullade vi därifrån ;) hahah! Tänk så fort tiden går när man har kul! Eftersom vi skulle ha TL-träff på kvällen körde jag bara lite konskick, och dirr.apport (gick inte så jättebra, vi får ta och börja om), och så fritt följ - gick BRA! En elit-vittring gjorde vi också. Tugg in, men fint letande!
 
På väg hem stannade jag och Emelie på Enskede hund och katt då dom har utförsäljning. Blev lite märgben, bajspåsar och så en pipleksak till Izza. Izza var med in och skötte sig bra, hon fick bära sin leksak på vägen till bilen. Och hon var så stolt såå! Hon tappade den någon gång, men tog upp den och fortsatte. :) Söötis!
 
Sen stannade jag till i stallet för att mocka och fixa mat till Damien, och Izza fick följa med in, hon var med i onsdags också. Lite läskigt är det. Men gick nog lite bättre igår ändå. Men hästarna är stooora och läskiga, dom var inte inne igår så hon såg dom bara på avstånd i hagen.
 
På kvällen skulle det som sagt vara TL-träff, men då det var många som inte kunde komma blev vi bara 4 st och valde då att köra igenom i den klass vi är i. Skulle ju kört eliten. Men det blir nästa vecka istället. :) Så hinnar vi träna mera.
 
Vi skippade sitt i grupp och platsliggning för det var så hiiimla kallt.
Fritt följ: Ååh så fint hon gick! La in helt om och höger om långsam marsch samt vänster om i språngmarsch. Inga problem! Några sneda sättanden bara. Men fullt fokus! :D
Sättande u. gång: Bra.
Inkallning m. ställande: Fiint :)
Rutan: Jättebra! Stannade direkt och la sig direkt på mina kommandon, bra inkallning också.
Hopp apport: Lite tugg.
Metallapport: Trav in, men tror det hade att göra med underlaget (hårt grus), hon är ju lite känslig. ;)
Vittring: TL fick ta i dom andra, jag hade haft pinnen från sättande u. gång. Fiiint letande, och säker. Dock lite tugg in.
Fjärr: Stog nääära, då hon börjat flytta fram. Ska jobba mera med detta!
 
Överlag mycket nöjd! :D Underbar känsla till skillnad från i tisdags. ;)
 
Lång dag igår, mycket hann vi göra. Men vi var knappt hemma något. Idag har vi tagit det lite lugnare.
 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0