Klubben x2 samma dag

Idag tillbringade jag först fyra timmar på klubben på dagen, och åkte sen tillbaka på kvällen för att träna lite mera. Första passet där var det agility med Guiness och han gick bra idag, skönt inför helgen att ha bra känsla! Längtar till lägret! :D
 
Izza var också med första passet och fick köra lite bordövningar (läxa från valpkursen), och tänk så svårt det är att stå stilla på bordet! Mycket roligare att flänga fram å tillbaka upp å ner... ;) Hon fick även köra träapport och metallapport, inga problem! "Sitt stanna" också, fast utan kommando mer som självkontroll, och det går braaa! Jag kan springa ifrån, hoppa runt och kasta leksak. Hon sitter! Sen när vi byggde bana fick hon springa runt som hon ville och då sprang hon genom tunnlarna många gånger, det är sååå kul tycker hon! :) Det roliga var när jag gick banan sen så hängde hon med och bytte sidor och allt som jag egentligen visade. Haha, gullehund! <3 Förutom lite träning så fick hon träna på att bara titta när andra tränade också, och sen blev det race och lek med Pernillas Mickey. :) Hon skötte sig bra!
 
Andra passet var det lydnad med tre andra. Tog bara med Sting då. Vi kommenderade varandra genom hela programmen, som en träningstävling. Och såhär skötte sig Sting med förutsättningen typ NOLL träning sen lydnadtävlingarna på briardspecialen.
 
Platsmomenten körde elitmässigt. Dvs nr 1 la först och nr 4 sist och sen satte nr 4 upp först och 1an sist. Vi var nr 1.
Sitt i grupp: 2min dold, haha, kom på sen att det kanske inte var smart. Men det gick kanon, hon hade ingen tendens till att varken resa sig eller lägga sig. :)
Platsliggning: 4min dold. Duktig! Fast nedläggandet var inte så bra. Hon la sig på första, men när nr 2 sa ligg ryckte hon till och när nr 3 kommenderade sin hund så satte Sting sig. Jag sa då ligg och hon skällde. ;) Sen hade hon bråttom upp till sitt när dom andra fick sätta sig före henne. Men det är å andra sidan inget vi tränat på, så duktig ändå!
Fritt följ: Ojojoj vad hon plogade framför mig... sprang till och med före i språngmarschen! Ett "typ" tapp vid första höger om svängen, då petade jag faktiskt på henne, för hon var mer nyfiken på något annat... Sen var det i alla fall fokus på mig. ;) Arbetsglädje!
Sättande u. gång: Bra!
Inkallning m. ställande: Bra fart och suuuperfint stopp, då sa jag bara bra duktig tjej och då kom hon. ;) Fick stanna en gång till och vänta på kommando faktiskt. Men sen kom hästarna i hagen bredvid i full fart så någon bra resterande sträcka blev det inte då hon "frös fast" och kollade in hästarna. Haha! Men hon blev inte speciellt rädd ändå!
Rutan: Suuuuperbra fart ut och stannade hyffsat snabbt utan att gå iväg alltför mycket. Däremot blev det tjuvstart efter andra vinkeln. Haha! :) Skickade henne på rutan igen bara och la ner henne och gick mot henne och gjorde vinklarna. Bra inkallning sen! <3 Knashund - glaad i alla fall!
Hopp apport: Lite tugg kanske, sen fick hon hjälp i ingången men av någon anledning släppte hon apporten då. Jaja, inte tränat som sagt.
Metallapport: Bra! :)
Vittring: Missade rätt pinne så fick nosa igenom alla en gång till. Tyvärr lyfte hon en emellan, men tog med sig rätt pinne. Samma som med träapporten sen vid ingången.
Avstod fjärren.
 
Mycket nöjd med henne, pigg och mycket arbetsglädje! Hon ser inte ett dugg sjuk ut! <3
Apropå det så var vi till veterinären igår igen för nytt blodprov och koll. Tog även urinprov. Inget konstigt med urinprovet, möjligen att det var lite utspätt men det var inte morgonkissen då jag glömt säga till mamma att vi skulle ha med det och hon var snäll och släppte ut på morgonen. Så det går inte att säga så mycket på ett urinprov. Blodprovet var lika som förra gången, dom vita blodkropparna ligger strax under men har varken ökat eller minskat drastiskt. Lymfknutorna vid halsen har inte minskat så mycket mera. Och inga andra har ökat. Så vi fick remiss skickad till Ultuna, och fick en tid om ca två veckor. Då ska det göras biopsi och jag hoppas verkligen vi kan utesluta cancer! Vi kommer även få träffa en onkolog då direkt, så det känns ju bra att komma till en specialist direkt för säkerhets skull.
Som sagt, allmäntillståndet är det ändå inte mycket fel på. :)
 
Det var allt för idag,
tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0