Avslut på nybörjarkursen - agility

Ikväll hade vi avslutning på min nybörjarkurs i agility. Det var tredje kursen jag höll och det har hittills varit det absolut bästa gänget hittills! Sen så absolut är det ju några få som stuckit ut från tidigare kurserna och varit jätteduktiga och även fortsatt! Men just som grupp var dessa helt klart bäst hittills. Med 7st hanar nu... hur skulle det gå tänkte jag faktiskt innan vi började. ;) Men det gick ju kanon! Supertrevliga hundar, höll sig till sina förare och gjorde det dom skulle. Inget gnabb och bråk. Sen så har dom utvecklats något otroligt! Dessa har absolut kommit längst under kursens gång som grupp. Förra gången började dom få träna lite framförbyten och idag fullföljde allihopa en enklare hoppklassbana! Superkul!
 
Som sagt, dom var 7st från början. Men dom tre sista gångerna var det en som inte var med då hon inte tyckte det var hennes grej, en 13-årig tjej med en inte alltför peppad lagotto tyvärr. Mycket som händer i den åldern också för vissa ungdomar, jag tycker dock hon kämpade på jättebra med honom! Den yngsta deltagaren på 9 år fullföljde trots att hennes lilla puff inte var så pigg och modig av sig. Och tunnlarna var läskiga. Men hon kämpade också på bra och dom var så söta. :)
 
Fick jättefina utvärderingar där det enda dåliga med kursen var att den gått för fort. :) Och alla 6st som var med idag vill gärna fortsätta till hösten! Med mig som instruktör! :) Superkul! Det som är extra kul var att det var nog några av dom i början som faktiskt inte alls trodde det skulle vara så kul som det faktiskt var. Två som tyckte kursen var över förväntan mot vad dom tänkt sig!
 
Klockan rinner iväg, börjar bli dags att avsluta här. Måste dock slänga in en bild på Izza och Vera från förra veckan när Vera var här onsdag och fredag. :) Tjejorna hade riktigt roligt dessa två dagar!



Tjingeling och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0