Köping SKK

Idag bar det av till Köping med Izza för första utställningen på SKK. Vi var först in i ringen, och direkt när vi kom in i ringen var det lite crazy. Men trots det sprang hon bra ändå sen. Inte alltför mycket skutt faktiskt! :D Men lite tråkigt att stå stilla. Men duktig ändå! :)
Kritiken löd:
"Normalt utvecklad. Korr. proportioner. Bra längd på huvud. Mörka ögon. Utmärkt överlinje. Bra skuldror. Utmärkta Bakbensvinklar. Korr. sporrar. Vacker färg. Ännu i valppäls. Rör sig parallellt och med drive. Trevligt temperament."
Detta belönades med HP och BIR-valp! :D
 
Lång väntan till finalerna, där vi åkte ut - såklart. Men till nästa utställning blir det till att träna träna träna med någon framför sig, hon hetsar och får så bråttom i väg. :/ Lite trist att visa upp det. Sen helt ärligt går hon inte mycket i koppel, så det får det också bli ändring på. :) Men hon är snäll och gör inga utfall eller så. Så hon är bara glad - vilket är mycket skönt! Miljön bryr hon sig inte om.
 
En bild från utanför ringen som Katarina Kernehed tog på fina tjejen idag. Lite trött efter att ha rejsat med hennes Ouzo som är prick en månad yngre än Izza. Mycket kul, Izza satte av i full fart och han hade svårt att hänga med. ;)
 
 
Tjingeling!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0