Sting återbesök kiropraktor + valpens stamtavla

Idag var vi på återbesök hos kiropraktorn. Spännande att se om något blivit bättre eller om det till och med kanske var sämre/inge skillnad.
 
Började med att kolla på rörelserna, och hon tyckte hon fortfarande såg lite stelare ut i vänster bak. Och jadå, det fanns låsningar att behandla i bäckenet. Det var en punkt som var mer jobbig, minns inte exakt var den var. Men hon tyckte det var lite bättre än sist i alla fall, att det var på väg åt rätt håll i alla fall! :)
 
Sen vidare mot nacken och sist så var det ju även låsningar där och hon var stel i vridningarna och stretade lite emot. Men idag fanns det ingenting att anmärka på där! :D Underbaaart! Inga problem med vridningarna eller så, inget stretande!
 
Sen kollade hon igenom ben och tår. Bättre än sist. Inte alls lika spänd i vaderna längre, höger var till och med helt bra! Dock så var det lite mer spänt på insida lår där.
 
Så nöjd så nöjd! Vi ska tillbaka om 3 veckor igen för uppföljning. Tills dess så ska vi börja lite med att stå på pilatesboll! Måste dock köpa en som liknar en jordnöt. För den var bättre än en vanlig boll, för då fick hon bättre med plats. :) Nu först är det bara promenader 2-3 dagar.
 
Kul att det gått framåt! Jättehärligt att se! Fick även ett OK på att vi kunde träna för Niina Svartberg som vi ska göra på onsdag! :D Wihoo!
 
-  -  -  -  -
 
Valpens stamtavla kom till uppfödaren idag, och om bara lite mer än 4 veckor är den och valpen här hemma hos mig! :D 

 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0