Härlig dag!

Solen fortsätter att lysa på oss, helt underbart! :) Det blev en tur till klubben. Båda hundarna fick hänga med, men fokus var att träna agility med Guiness. Izza fick vara med när jag byggde fram och skötte sig så bra. Tyvärr var det en annan hund som var och tränade en bit bort. Så ville inte släppa henne eftersom jag då inte skulle ha fullt fokus. Men det gick bra, och sen när den gått så fick hon vara lös. Sprang genom korta tunneln några gånger också. Kuuul tyckte hon och ville gärna fortsätta när jag satte på kopplet och skulle sätta henne i bilen. Haha! :) Fick filmat av Susanne, tack! :)
 
 
Sen blev det agility med Guiness! Körde dessa två kombinationer:
 
 
 
Lite långa svängar ibland, men helt okej ändå med tanke på att vi inte tränat på ett tag. Sista gången vi körde andra övningen fick vi riktigt tajta fina svängar! :D Susanne filmade, men det var fullt i mobilen så fick bara med dom första hindren, tråkigt nog. Nu är det rensning av mobilen! Lägger över på datorn så man kan ta bort lite och få mera minne! :) Mycket nöjd med Guiness i alla fall!
 
På väg stannade jag till vid skogen för att ta en liten kort sväng med hundarna så Sting skulle få göra något annat än att bara ligga i bilen, vi ska träna imorn hela dagen (om det inte skjuts för mycket på Kungsängen skjutfält) så hon har vilodag idag. Kameran var med så blev lite bilder. :)
 
Izza ut på egna äventyr i stora skogen.
 
 
Men kommer som ett spjut när man kallar på henne :)
 
 
"Är ni med?"
 
Mina fina tjejor! <3
 
Full fart iväg igen på Izza.
 
Lite vår fanns det i skogen också.
 
Inte helt lätt att få en bild där båda är koncentrerade på att se bra ut ;) Izza skötte sig bra! Sting var mest intresserad av att kolla in något annat. Haha!
 
Som sagt, kolla på annat var det ja. Haha!
 
Ska iväg till stallet senare, väntar lite tills det är lite svalare med tanke på att hundarna måste sitta i bilen då ingen är hemma och kan passa dom, eller framförallt Izza då. Det blir väldigt väldigt varmt i bilen nu, farligt såhär på våren då man inte tror det eftersom det är ju faktiskt inte många plus ute ändå. Men solen värmer ordentligt!
 
Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0