Briardspecial på Enköping BK

Igår var vi med på träningsdagen på klubben, men bara på förmiddagen för att sen ta tag i förberedelserna för idag. Hon gick jättbra på träningen igår och vi körde mycket motivation! :)

Nu till dagen idag. Vi var på plats på Enköping BK kl 7.15 för att vara med på samling för lydnadstävling! Men det var lite onödigt tidigt eftersom klass 1 och 2 skulle gå innan (4 ekipage i varje). Men men, då hann man ta det lite lugnt bara. Vi blev bara 2 stycken i klass 3 och vi fick nr 1! Men hon kändes taggad och på. Det kändes jättebra genom hela programet, förutom att hon började bli lite slö mot slutet, men hon var ändå med under momenten! :) Såhär blev poängen idag:

Sitt i grupp: 10p
Platsliggning: 10p
Fritt följ: 8p - Sitter snett, sätter sig ej - Kändes kanooon!
Sättande: 8,5p - Sen
Inkallning med ställande: 8,5p - Några steg - Duuuktig!
Rutan: 7p - DK, nosar, dåligt avslut - Kanon ut, men vill inte lägga sig på första kommando pga något som fångade hennes uppmärksamhet. SLUUUTET
Hopp apport: 8p - Tuggar - Lite ofokuserad ute (blev återigen störd av något) och tog lite lång sväng tillbaka, lite rullningar med apporten vid ingången. Inte alls så illa som det varit, snällt att ge oss 8! :)
Metallapport: 8,5p - Sitter långt fram - Var återigen även något tveksam vid gripandet... :S Träna med andras apporter kanske?
Vittring: 8p - Tuggar - Samma här, snällt! Men så fint hon letade! Nosade lugnt och fint och när hon hittade rätt struntade hon i resten! :)
Fjärr: 6,5p - DK, skäller - Gaah! Galen hund! ;) Har fått upp för hög aktivitet här. Hmm!
Helhet: 8p - Skäller, mycket lek mellan momenten - Jaja, strunt samma om jag leker mycket, vi ska ha KUL på planen, sådeså! :)
SUMMA: 258p - 1a pris - 1a plac!!!!!!

Gaaaaaaah!!! :D :D :D Sting är BÄÄÄST! Sååå skönt med ett 1a pris till slut! :D Nu hoppas jag spärren släppt och att vi kan få den här känslan fler ggr på planen, för idag kändes det verkligen kanon! Så duktig så duktig!

Det bästa av allt, vi klarade målet i projektarbetet i skolan - att ta 1a pris i klass 3 - och vi har redovisning på torsdag! ;) Hahaha! OCH vi fick hela alltet filmat! Kanoooon!



Det var även utställning och när hannarna var klara skulle vi ha en liten uppvisning av freestyle och heelwork. Sting var riktigt seg pga värmen. Men kämpade på bra, heelworken var inte så bra. Men hon skärpte sig till freestylen och var lite mera med! Och om (backa runt mig) gjorde hon jättefint och publiken verkade gilla det! :D Fick applåder när hon gjorde ett kanonfint om! Riiiktigt kul! :D

Som avslutning på en lång, solig och härlig dag skulle jag även ställa ut Sting. Tänkte att det får gå som det går. Men att det skulle sluta med ett excellent och 4e plac i Öppenklasskonkurrensen trodde jag inte! :D Men det gjorde det och det var väl ca 10 tikar i öppenklassen, varav 7 av dessa i alla fall fick excellent så vi slog några stycken i alla fall! :D Kuuuuul! Hon fick finfin kritik också:

"Excellent size, a little bit on the long side, a little overweight, topline could be slightly better, excellent angulations, excellent coat + colour, texture a bit soft, excellent head + eyes + temprament, close in rear, happy tail, excellent sidegate."

Ang överviktig, japp. Fel foder (för högt protein + fett) är boven, men jag hann märka det i hyffsat bra tid i alla fall. För hon var lite tjockare för typ 2-3 veckor sen ;) Haha! Fint skrivet att det är en glad svans ;) För det är det faktiskt. Haha! Men är suuuupernöjd med kritiken, så mycket fint och jaa, hon var så himla duktig! Sprang så fint så! :D Sugen på någon mer utställning... ;)

Mallig Sting med sin fina rosett från lydnaden. :)


En hyffssat bra bild på utställningsrosetten vi fick, får se om Vickan kanske tog någon bättre vid ringside. :)


Men jag är såååå himla nöjd med den här helgen!
Torsdag - gkd poäng i rallylydnad fortsättningsklass!
Fredag - heelworkdiplom!
Söndag - 1a pris klass 3 och excellent 4 Ökk!

Heelt galet bra det gått! Men det har vi förtjänat tycker jag så som vi slitit på träningsplan! :) ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA HUND! <3 <3 <3

Nu ska jag ta och sova! Skönt att det inte är skola imorn! :D Får fixa hemsidan imorn... Skulle behöva plugga lite inför ett prov vi har på onsdag... gaah!

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Unka

Super grattis, det såg jätte fint ut.

2012-05-22 @ 01:30:49
URL: http://www.unka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0