Dressyrtävling med Damien

Idag debuterade Damien på tävlingsbanorna! :) Dock "bara" en liten klubbdressyr, men man ska ju börja någonstans. :) Han skötte sig superbra!

När vi skulle last från stallet så behövde vi inte använda linorna så mycket, mest som stöd. Han gick nästan rakt in, men sänkte ner huvudet under bommen... Så han fick ta något steg bak för att få upp det, och så vänder han huvudet åt sidan över mellanväggen. Sen backar han ut. *mutter* Där tror jag det är kört. Men han gick in rätt så snabbt igen! :) Duuuuuktig! Gick bra även vid lastningen hem!

Första klassen var blåbärsdressyr bara, märke 2. Perfekt uppvärmning. Framridning på "tävlingsbanan" dvs inte bara i collectingring. Han brydde sig inte om dom andra hästarna. Men när dom pratade i högtalarna var det läskigt. Sen kunde inte vissa människor stänga dörren försiktigt... så det var också läskigt. Men superbra träning alltihopa och han började slappna av så småning om. :)

Men han var något spänd i första klassen, och vi missade tyvärr högergaloppen helt. :/ Här är film från det programmet:



Andra klassen var han mer avslappnad, men också lite trött. Så där orkade han inte i galoppen. :/ Så tyvärr tappade vi en massa poäng. Men vad gör det när traven var jättefin och vi slutade på fina 172p, dvs 63,70%!! :D Wooow vilken debut! Dessutom resulterade det i en 2a placering! :D

Film från LC:1'an:





Så himla nöjd med Damien! Nästa helg ska vi testa tävla klubbhoppningen, 60cm ska vi hoppa! :) Kuuul!

Nu är det dags att sova, sista rycket på praktiken den här veckan. Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0