Träning i fint kvällsväder

Åkte till klubben ikväll för att träna lydnad med Sting och agility med Guiness. Underbar kväll med härligt sommarväder!

Började med lydnad med Sting, det var många på klubben ikväll (det var en träningsgrupp, där Guiness och Susanne är med, men vi hängde på idag). Kul då alla var på plan samtidigt och det blev suverän störningsträning som Sting klarade superbraa!

Fritt följ: Gick kanonbra verkligen! Guh så kul att hon verkligen går bra VARJE pass numera! Vi körde dock inte språng eller långsam marsch (slog mig NU). Haha! :) Men jobbade mycket på att inte sätta sig snett istället. :) Vilket gick bra!
Sättande u gång: Bra :)
Ink. m. ställande: Gjorde många korta, fick upp henne i galopp innan jag stannade henne och hon gjorde riktigt fina stopp. :)
Rutan: Gjorde ett skick, rutan hade inga band. Men hon hamnade bra i mitten ändå. Avslutade med henne stående. Duktig :)
Hopp apport: Braaa inget tugg! Tog även en ny apport  och körde med den, inget tugg där heller. Men lät henne gå till belöningen så fort hon kommit över hindret. Det är ju lättare att börja tugga på en helt ny, för hennes gamla är ju lite tuggad på och har därmed bra grepp nu ju ;)
Metallapport: Även idag lite tveksam ute vid gripandet... :/
Vittring: Tränade lite igår kväll och hon var superspeedad... så gick tillbaka till en liten hög och pinnen bakom nu när vi fick hjälp, och sen lite mer utspritt och pinnen bakom. Rätt pinne båda gångerna och inget tugg! :)
Avslutade med Platsliggning & Sitt i grupp: Först platsliggning, där det hördes smällar från någon maskin, men hon låg lugnt och fint. Vet inte hur länge vi hade. 2-3min kanske? Sittande därefter och hon kändes lite oroligare då, trampade lite med tassarna. Gick tillbaka efter en liten stund bara och belönade och lämnade igen. Satt kvar hela tiden i alla fall! :D

Sen blev det agility med Guiness. Körde kontaktfältsträning på A-hinder och balans, duktig! Missade inte något stopp även om det ibland tog lite tid. Körde även gungan, först med lågt "stöd" under så han inte åkte hela vägen, men inga problem så tränade sen utan något under! Slalom satt fint det också. Inte så mycket annat, blev iofs lite hopphinder och handling när jag skickade iväg från kontaktfälten. Riktigt duktig!

Återigen gjorde båda två väldigt bra ifrån sig på träningen! :) Imorn blir det nog mer lydnadsträning för Sting. Ska även in till stan och kolla på utställningen "Kapad kropp" (http://www.kapadkropp.se/sida1.html), där mamma är med på en av bilderna som är stooora. Har ni tid åk dit och kika, sista dagen är 25 juni. Den är ute, vid högalidskyrkan.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0