Agility och lydnadsträning med Guiness o Sting

Idag har vi (jag, brorsan & Sophie) varit på Arosfortet! :) Suuuperkul! Extra kul att vi faktiskt kom på en 2a plats i dagens highscorelista! Riktigt kul! :D

Åkte sen iväg till klubben och tränade med Sting och Guiness. Som vanligt först lydnad med Sting. Körde dessa moment idag:
Fritt följ: Tycker hon gick med riktigt bra fokus idag! :D Gjorde även lite vinklar i långsam och språng marsch. :)
Sättande u gång: Gick mot spegeln och kastade boll bak när hon satte sig för att försöka få upp snabbare sättanden. Hon satte sig varje gång, men kanske inte superdupersnabbt.
Ink. m. ställande: Bara för att få momentordningen innan rutan så gjorde jag en kort inkallning och hon stannade fint. :)
Rutan: Ut bra, men hamnar lite snett i rutan. Så valde att omdirigera henne så hon faktiskt trampar på locket! Jätteduktig! Nästa skick bättre! Gjorde ingen inkallning idag.
Hopp apport: Bra! :D Längtar tills jag får mina fyra nya apporter från Jamihundsport så vi får köra med helt ny också! :)
Metallen: Något seg nu och tog inte på första ens, fick säga apport igen. Ingen ingång idag utan försökte belöna upp fart tillbaka mot mig. Men som sagt, hon var lite seg.

Tycker ändå hon jobbade på bra, det var först regn under rastningen och sen blev det sol och supervarmt och lite klibbigt. Så hon var nog varm.

Sen var det dags för Guiness, vi blev ett gäng som körde. Tränade först lite KF på balans och A-hinder samt lite slalom innan vi körde bana. Körde även gungan innan och då med bordet under, gick jättebra! Första gången vi körde banan var det lite kaos.

Körde lite mer på gungan och hittade en bra trägrej som jag kunde skifta till tre lägen och vips så var vi faktiskt helt utan den! :D Han körde alltså gungan så som den ska köras! UUUuuuunderbart! :D Finns alltså hopp om att vi kan ta oss ut även i agilityklass i år! ;) Trodde inte det skulle ske... nu är det "bara" kontaktfält på balans och a-hinder som är kaos, sen finns det ju småsaker att förbättra såklart! :)

Filmade idag och här är filmen från sista gången vi kör banan, han är lite trött då det är i slutet av träningen.



SÅ nöjd med båda även idag, kul! :)
Nu ska det sovas! Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0