Agility med Guiness

Igår kväll var det återigen dags för agilityträning, kombinationer denna gången. Hann inte blogga igår, så gör det nu. :) Blir lite snabbt om vad vi gjorde.

Första kombinationen var med balansen bland annat. Så där tränade jag mest kontaktfält på balansen. Riktigt bra tryck när han kommer från sidan. Men glömde bort sig lite när han fick gå på hela. Träna lite mera stadga och så med att ta upp på sidan tror jag blir bra. :)

Andra kombinationen var med slalom och hopphinder så man kunde träna svåra ingångar. Då plockade jag isär slalomet, hade först bara en port och det gick bra :) Tog sen fyra pinnar och vänsterslalom går bäst. :) Duktig kille! Något fel ibland kanske men oftast rätt!

Tredje, och sista, kombinationen var en liten bana på 10 hinder med hopp och en lång tunnel. Lite klurig var den, trodde inte han skulle fixa vissa grejor, hinder som skulle tas bakifrån och in mellan och sådant. Så gjorde en egen lättare bana och det gick kanon! :) Provade sen delar från den riktiga banan och det gick riktigt bra faktiskt! :D Körde faktiskt hela den riktiga banan sen. Så himla duktig! Dvs om jag visar och säger rätt! Haha!

Som sista grej tränade vi på gungan. Men på ett nytt sätt. Att en person håller upp gungan litegranna så när han kliver på den åker den ner (verkligen pyttelite höjd bara). Detta pga att han själv ska få känna att han har kontroll på situationen, och tycka det är häftigt att det rör sig! :) Tror vi fick upp den känslan i honom efter en stund. I början var han tveksam. Hoppade gärna över gungan och så. Men bra till slut! :) Vi ska fortsätta med den här metoden så får vi se om den går bättre. :)

Sådär, hann med mycket och han var mycket duktig!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0