Lite agilityträning med Guiness

Efter att jag varit hos Camilla åkte jag till klubben där Susanne tränade lydnad med Guiness. Han fick en liten lydnadspaus för vi skulle träna lite agility. Slalom, gungan och kontaktfält stog på planeringen.

Först slalom. Började med fyra pinnar och gick mot det och sa slalom. Han tog det klockrent! Så gjorde flera ggr och även med lite fart, kanooonduktig! Satte hopphinder innan och dom flesta gånger gjorde han rätt! Ibland kom han alldeles för snabbt och hann inte med att bromsa upp.

Sen körde vi gungan och började som vanligt med att han fick trycka ner den en liten bit bara, sen springa rakt upp utan att den rörde sig. Sen började vi sänka ner den, ganska fort nu. Släppte den nära marken och sen längre och längre ifrån marken. Vi har hittills kommit så långt som att det är kanske 1/4 kvar tills vi släpper den hela vägen uppifrån! :) Kanonbraa! Sen ska vi börja så han får göra den helt själv. Men det vill jag göra först när han kan åka hela vägen uppifrån. Om han fortsätter såhär tors och fred kan vi kanske ta gungan på lördagens tävling! :D

Tränade sen kontaktfält på balansen och a-hindret och båda gick bra, för det mesta gjorde han rätt. Några få gånger kom han för snabbt (mest på a-hindret som vi inte kört så mycket) och missade då att stanna. Men det var inte alls många ggr! Duuuktig!

Han var så himla duktig idag! Nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0