Agilitytävling

Igår åkte jag och Pippi tillsammans med Enya och Sydney till Katrineholm BK för att tävla agility. Årets sista officiella för våran del i alla fall. Så alltså även sista chansen till att lyckas få upp Pippi i hoppklass 2. Den senaste veckan har jag varit sjuk, så det har inte blivit någon träning, och veckan innan hann vi inte. Dvs hon har inte kört agility sen Fagersta för 2 veckor sen. Huur skulle nu detta gå då?

Jo, först ut för oss var agilityklass 2. Hon går in och gör en nolla! Hon rev en heeel del på framhoppningen. Men hon hade täcke på sig, så kan ju vara det som störde henne, måste nog köpa en storlek större till henne för det sitter lite tajt faktiskt. Vi var startnummer 2, så just då gick vi ju in i ledningen, men tyvärr kom det 5 andra ekipage och petade ner oss till 6e plats och det var bara 4 pinnar som delades ut, så återigen en ag2 nolla utan pinne. :/ Lite trist! Nu har hon 3 nollade lopp där!

Film agilityloppet:



Efter några timmars väntan var det dags för hoppklassen, där hade vi istället startnr 51 av 52. Hade ingen koll på hur det gått i klassen, men Pippi gör återigen en nolla! :D Wooow! Första gången hon gör en dubbelnolla faktiskt! Och här hade vi tur! 6 pinnar delades ut och vi kom på 6e plats! :D Yeeees! Där fick vi sista pinnen och därmed uppflyttade till hoppklass 2! Så inför nästa säsong är hon nu lika i båda klasserna. :) Känns bra!

Film hopploppet:



Riktigt nöjd med henne! Fint sätt att avsluta tävlingssäsongen på. :) Sting fick vara med eftersom familjen skulle iväg på musikal, så vi visste inte hur länge hon skulle behöva vara ensam i så fall. Hon fick kolla på agility en liten stund och sen tyvärr ligga i bilen en hel del. Men jag hann även med ett litet träningspass med henne. Gick riiktigt fint fot! Sen även bra sättande och apporteringen (trä) gjorde hon jättebra utan tugg! Sen även vittringspinnen skötte hon sig bra med! :) Duktig tjeej! <3

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: maja o zoro

snyggt ! grattis till pinnen och till nollorna och de fina loppen ! :)

2011-10-12 @ 07:30:46
URL: http://majazoro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0