Veckans träning

Har som vanligt glömt blogga om träning. Haha! Så det blir lite stora drag vad vi gjort i veckan.

Måndag
Åkte till klubben med alla tre. Först agility med Guiness, där planen var att träna lite svängar. Men han var inte riktigt med på noterna idag. Lite trött. Så det blev inte så mycket. Ville ju inte att han skulle tvingas runt liksom. Han hade lekt med sin hundkompis hemma tidigare på dagen. Får hoppas han är piggare nästa träningspass.

Sen kom Jessica och jag tränade lydnad med Sting. Hjälpte Jessica med lite kommendering. Tänker inte rabbla momenten jag körde med Sting. Men överlag så är jag nöjd. Började med platasliggning och sittande utan problem. Sen fokus på stoppen i inkallningen, fritt följ, apportering och rutan. Haha, typ alla moment i 3an blir det ju. Men jaa, så kan det bli. Hon kämpade på bra.

Pippi fick också träna lite och vi körde nästan alla klass 2 moment och hon tyckte det var KUL! :D Kanon i fria följet igen! Jättebra på hoppet. :) Kul kul! Sen avslutade vi med att testa budföring med Jessica. Körde bara kort sträcka, ca 25m kanske? Hon var faktiskt duktig! :D Sprang till och från henne!

Tisdag-onsdag
Har jag och Sting jobbat med apporten och vittringen. Det går framåt i alla fall! :) Börjar bli mindre tugg igen!

Idag, torsdag
Åkte till Knivsta BK, där vi ska tävla på söndag. :) Började med sittande och plats, gick bra! Sen fria följet, där hon inte var riktigt pepp idag. :/ Sen lite träning på stoppen i inkallningen, gick bättre. Fick till ett superbra läggande! Rutan funkade bra och apporten likaså (fanns inget hopp framme, så blev en slät). Sen på vittringen så gjorde hon bra letande och tog pinnen och kom travandes utan tugg på första försöket! Tappade dock när hon satte sig. Men jag är riktigt nöjd ändå! Eftersom det inte kom något tugg alls! :D Kanoners! Det fortsätter gå framåt i alla fall!

Sen la jag ett litet spår till Pippi på ängen bredvid Knivsta BK. Men hon var inte alls bra idag, hon spårade en bit och sen började hon smaska gräs! :O Grr! Fick bryta där. Inte så kul.

Pippi fick spåra i söndags em också förresten. Har börjat göra korta spår och ska försöka få upp intresset för pinnen... Vi tränar vidare ;)

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0