Härnösand dag 2

Har inte hunnit blogga än. Nu sitter jag i skolan och väntar på lektion. Så tänkte att jag kan blogga lite snabbt om tävlingsdag 2 i Härnösand! :) Filmer kommer någon annan dag när jag hinner fixa. Har jättemycket att fixa med.

Pippi
Började med hoppklass igen. :) Banan kändes rolig, men med en klurig slalomingång. Men Pippi gick suuuuuperBRA! Det blev noll fel och vi var start nr 2. Lät som att det blev mång nollor. Men det blev bara en nolla till och det visade sig att vi återigen VANN! :D Det är ju helt underbart kul! Hennes andra hoppinne nu då och därmed har hon två i varje klass! :) Agilityklassen blev det två rivningar i tyvärr, annars hade även det räckt till en pinne.

Ben
Det blev disk i både hopp och agility... Men han hade några fina stunder på banan, men mest spring i benen.

Sting
Blev en disk i hoppklassen då hon tyckte att tunneln skulle tas innan hinder nr 3 = inte rätt. Surt. Men men, lite seg kändes hon också. Men fixade resten av banan utan större missar tror jag. Agilityklassen var det en klurig slalomingång, så där blev det en vägran dessvärre :/ Fick även 2,66 fel. Så 7,66 fel blev det i slutändan. :) Men helt okej ändå, även liiite seg där kanske. Men tror hon var trött efter helgen.

Lag
Pippi började med att sätta en nolla! :D Sen satte även Sting en nolla (med Jennie idag igen). Ben diskade sig dessvärre. Det var lite trist! :( Men han hade någon rivning så hade inte blivit SM-pinne ändå, vilket kändes okej då. :P Sting å Pippi fick bara något varsitt tidsfel. Pippi 0,13 och Sting 3,85.

Jättenöjd med helgens resultat! Det är helt underbart kul! Länge sen som det kändes så bra en hel helg!

Nu ska vi börja lektionen här. Så bäst att avsluta.
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0