Tältuppsättning - en historia för sig...

Idag åkte jag och mamma först till mammas kompis som var jättesnäll och ville passa Pippi så hon slapp ligga i stugan ensam. Sting klarar sig ju. Men Pippi tycker ju det är jobbigt att vara själv. (Hon hade skött sig jättebra, guuuh så skönt!) :D

Sen så åkte vi vidare till centrum och shoppade lite kläder. :) Vi var även inne innanför muren och gick lite och kollade. Så fint där inne! :)

Sen åkte vi till stranden och doppade hundarna och direkt därifrån till brukshundsklubben för att sätta upp tälten... och det var ju ett äventyr för sig! Haha! Shiet vad galet det var! Man fick sätta upp tält från 18. Vi var där redan 17.15, och många andra också! Men man fick inte börja innan, och inte paxa plats. Utan först stog alla en bit ifrån... sen smög alla lite närmare, lite närmare och sen fick vi ha en "linje" som man inte fick gå förbi. När klockan var 18 så pratade dom i högtalarna och sa till slut att man fick sätta upp tält. ALLA sprang och skulle ha dom bästa platserna! Hahaha! Helt galet! Man skulle filmat. Vi fick en bra plats tack vare en kompis. Men så var det en som fuskade.... stog bakom buskarna och gick fram när man fick och hade grejorna i närheten. Så våran plats för det andra tältet blev tagen. Grrr! Fy tusan hur man kan bete sig! Vuxna människor liksom. Så tyvärr fick våran kompis sitta på ett annat ställe. Det blev jättetooookigt! :/ DUUUMMA DOM! Tävlar dom i samma storlek och klass ska vi för tusan slå dom j****na! ;)

Alla tält åkte upp fort som tusan, allas tält var väl typ uppe på 5min...Galet det med! Så då har man varit med om tältuppsättning på stor tävling ;)

Uppstigning tidigt imorn bittit, så det är nog dags att ta sig i säng snart.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Maja o Zoro

hahahhahahahahaha !!! fan va synd att du inte filmade... låter skit kul !

2011-06-30 @ 22:43:24
URL: http://majazoro.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/torsdag-dagens-blogg-4.html#comment

2011-06-30 @ 23:07:07
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-30 @ 23:41:09
URL: http://nojesportalen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Samma sak hände ju oss tyvärr, men My har allting filmat ;)

Klart som fan man måste spriiinga

2011-07-04 @ 16:50:42
URL: http://ryssencharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0