Kneippbyn å massa fotande

Efter morgonbestyr åkte vi iväg till Kneippbyn! :D Wiie så spännande! Vi tog med burar in och parkerade hundarna och mammorna på ett jättebra ställe. Sen gick jag och Matilda runt och hade kul! Nästan roligare än barnen. Haha! ;D Började på den torra delen, där vi bland annat paddla kanot sååå bra så vi nästan fundera på att börja med det istället för hundar ;) Haha! Sen gick vi över till vattenland där vi åkte massor med roliga saker. :)

Efter det åkte vi direkt till Tofta och en strand där man fick ha hundar (alltså inte stora Tofta bad). Så vi badade i havet! :D Wohooo! Tog jättemycket fina bilder på hundarna, men orkar och kan ju såklart inte fixa och visa så jättemånga nu. För klockan är redan nu 1.11... Borde sova, med tanke på hur ont i huvud, nacke och käkar jag hade tidigare idag...

Höll nästan på att glömma. Efter att vi varit på stranden åkte vi och handla sen till stugan. Efter någon timme åkte vi tillbaka till Visby och gick en kvällspromis på strandpromenaden. Det hade varit supermysigt om Sting och Pippi hade kunnat sköta sig... :'/ Usch! Drog i kopplet och lyssna in alls... Men emellanåt gick det bra, men det var så få stunder.

Bilder får ni förhoppningsvis se imorn. Det tar för lång tid... :/

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0