Bro-Håbo BK dag 2

Idag började vi med agilityklassen och där lyckades Sting missa balansens uppfart! Sååååå surt då hon verkligen aldrig gör det annars... Varför det var så typiskt idag var för att hade hon inte hoppat KF så hade vi fått en 4e plats och SM-pinne. 3an fick dessutom cert, så nära cert skulle vi varit också! Vi fick lite tidsfel också. Så totalt 6,98 fel. Men en pigg och glad Sting som lyssnade bra!

Därefter var det en inofficiell agilityklass på samma bana. Pippi fick starta idag för skojs skull. Men hon gick bra! Nollade på hinder men fick 6,39 fel i tid. Men hon hade några utsvävningar. Men riktigt kul att hon nollade en klass 3 bana ju! :) Sting sprang förbi fjärde sista hindret (en tunnel) och var på väg till mål, hann få stopp på henne. Så en vägran + tidsfel blev totalt 10,37 fel. Men jag är nöjd ändå då hon var pigg båda loppen idag också! :) Tänker på Härnösandshelgen där hon började kännas trött redan första loppet på söndagen (körde iofs tre lopp på lördagen, men det betyder ju att hon bör varit trött fjärde loppet idag, men det var hon inte).

Filmer från helgen nu då.

Hoppklass 3 Sting, från lördag



Agilityklass 3 Sting, från lördagen blev visst inte filmat... :/

Den officiella agilityklassen (med Sting) idag blev det tyvärr bara halva loppet på film, så lägger inte upp det då man inte får en helhet över hela loppet :(

Men det inofficiella (med Sting) finns på film så det visar jag istället.



Pippis inofficiella start



Är nöjd med helgen! Nära SM-pinnar, inget diskat lopp på hela helgen och Sting har känts pigg! :)

Nu ska jag uppdatera hemsidan, har en del resultat att lägga in...

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0