Visby BK dag 2

Skriver i efterhand nu då det inte fanns tid till att blogga i helgen. :) Nu är vi hemma från Gotland och allt är uppackat, så nu ska jag fixa lite med filmer osv. Men slänger iväg två blogginlägg först om dom två sista tävlingsdagarna, skriver bara lite kort om klasserna. Då jag troligtvis inte kommer ihåg så mycket från dom. ;) Hehe!

Hoppklass 1
, Pippi gick bra, men fick en onödig rivning på fjärde sista hindret. :/ Annars hade vi fått sista pinnen. Men det är alltså inte meningen att vi ska ha den riktigt än. Haha! :)

Agilityklass 2, Debut i ag 2 alltså. Vi diskade oss inte men gick i mål med en himla massa fel då hon var på mig två ggr, sprang förbi något hinder och lite sånt där ;) Men vissa grejor var riktigt fina. :)

Agilityklass lag, Pippi kämpade på bra. Tyvärr en rivning och 3,29 i tidsfel. Sting gjorde ett nollat lopp dock med 2,34 i tidsfel, vilket faktiskt innebar att hon var en sekund snabbare än Pippi! Otippat! Eboni diskade sig och Ben fick tyvärr en himla massa fel. Mycket rivningar :/ Men laget var i MÅL! :D Vi kom på en 10e plats med totalt 55,63 fel ;)

Hoppklass lag, Pippi verkade trött. Vägrade TRE ggr på ett och samma hinder. Missade slalomingången och var seg. Tog då en kortare bana ut så det slutar bra. Även Eboni och Ben diskar sig tyvärr. Sting går in och gör återigen en nolla på hinder men med 3,22 tidsfel. :) Men duktig Sting, verkligen ankaren i laget!

Hoppklass 3, En lätt bana! Knappast klass 3... Tyvärr rev Sting ett hinder och fick också tidsfel. Men med 34 hindernollor varav 28 helnollade ekipage fanns ingen chans till SM-pinne även utan rivningen ;) Galet många nollor alltså.

Agilityklass 3, Kul bana med lite klurigheter. Tyvärr en missad slalomingång och även här tidsfel. :/ Här var det inte lika många nollor och även ekipage med 5 fel fick SM-pinne. Men det  hade ändå inte hjälp oss då vi var väldigt långsamma ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0