Agility och lydnad

Åkte till klubben för att träna Guiness och Sting. :) Underlaget var bra! :) Så blev en rundbana, med massa hopphinder och ett däck. :) För att kunna träna lite svängar och lite framåt.

Guiness var riktigt duktig! :) Svängarna blir bättre och bättre! Riktigt kul! Kunde tyvärr inte köra slalom idag, pinnarna hade frysit fast så kunde inte plocka i sär. :/ Men i måndags när vi var och tränade så körde vi bara slalom och då gick det jättebra! Han kunde till och med ta 4 pinnar helt själv en gång! :D woow! Det är något som ska tränas på i vinter. :) Plus kontaktfält såklart.

Sting fick köra samma bana som Guiness, och hon gjorde det bra, inget taxerande trots att jag jag såg att hon tyckte det var lite tungt med all snö som satt fast på benen.. Stackars. Men hon kämpade på bra. Innan det körde vi lite fritt följ, gick bra! :)

Efteråt åkte jag och Sting ner till centrum. Tänkte köra lite fotgående en liten stund. Den där lilla stunden blev visst en halvtimme! Hahaha! Hoppsan, ingen tidsuppfattning alls... ;) Men hon var riiiiiktigt duktig! Höll riktigt bra fokus, trots barn, kundvagnar, andra människor, cyklar osv. Avslutade inne på Arken Zoo, och då tyckte hon jag var riktigt taskig, men guuh så duktig hon var ändå! :D Fick ett litet ben som belöning efter all störning.

Är Sting nöjd nu då? Öhm... NEJ! Haha! Knäppskalle. Har gått runt här hemma en stund och undrat vad vi ska hitta på nu, men nu så till slut så kom hon till ro i sin säng. Hon har varit på riktigt bushumör idag. Har inte kunnat gå kopplad på klubben för att det bara spratt i varenda ben. Haha! Sööötisen! <3

Nu ska det göras godiiiis! Till oss människor ;)
Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0