Veterinärbesök och ensam hemma

Bokade ett veterinärbesök till Pippi idag för att göra en liten hälsokoll på hjärta/lungor. Tycker att hon lätt blivit flämtig så ville kolla så det inte var något med hjärtat eller lungorna. Eftersom vi faktiskt ska till att tävla om mindre än en månad liksom. Men veterinären hörde inget konstigt, väldigt skönt! Då slipper man fundera. Hon kände och klämde lite också, och kände inget konstigt. Så hon var jättefin sa hon. :)

Under tiden fick Sting vara ensam hemma, slängde ut lite godis innan vi åkte och satte på filmkameran. Ville se om hon skällde som en tok även när hon var själv. Men hon har skött sig toppen! Letade runt och åt upp alla godisar, gick sen och la sig och sov resten av tiden! :D Sköööönt!

Ikväll är det Talang! Ev. så är det en tjej med som ska visa (eller vad man nu säger) freestyle med sin border terrier. Grymt duktig tjej (och hund!), vann U-SM 2010 freestyleklass 1 och kom trea med den andra hunden i samma klass, vann agria freestyle cup finalen och vunnit typ allt annat dom varit med på! ;) Så jag hoppas det är ikväll dom är med (hon trodde det) och hoppas dom går vidare. Ska bli kul å se.

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0