Rapport från tävlingen igår

Här kommer en rapport och självklart filmer från gårdagens tävling.

Åkte dit tillsammans med Matilda och Eboni, alltid lika trevligt med dom! :) Först ut var agilityklassen. Sting var väääldigt taggad! Hahaha! Och Pippi var tvärtom, tyckte allt annat var mer intressant. Disk för båda.

Sting agilityklass


Pippi agilityklass


Sen efter en liten vila var det dags för första hoppklassen. Sting var lika taggad, gick bakom ryggen på mig och hoppade tredje hindret bakifrån = disk. Pippi skötte sig MYCKET bättre! Blev en vägran vid slalom annars flöt det på, blev 5.04 fel (tog en hel del tid iom vägran vid slalom därför lite tidsfel) och en 4e placering.

Sting hoppklass A


Pippi hoppklass A


Efter snabb ombyggnad och en banvandring var det dax för large igen. Sting var fortfarande riktigt på G, men nu gick hon att styra lite lättare ;) Blev dock en sur rivning på andra hindret. Så 5 fel och en 9onde plats. Pippi tog placeringen strax efter med ytterliggare ett 5-felslopp med en vägran på slalom.

Sting hoppklass B


Pippi hoppklass B


Är ändå nöjd med mina tjejor! Pippis lopp är ändå över förväntan, hon har inte kört agility sen oktober tror jag, och Sting i slutet på november. Så vi har inte direkt tränat för det här. Så det gick så bra det kunde med tanke på förutsättningarna. :) Men kändes bra att vi körde dom här loppen inför nästa helg då vi ska tävla på mässan! :D

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0